Nemzetközi fuvarozás

Nemzetközi folyadék szállítás területén a Trans Special Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.Maximálisan a megbízóink,elvárásainak és igényeinek szemelőt tartásával,teljesítjük a fuvarfeladatokat.Folyamatos flotta fejlesztésünknek köszönhetően, nincs 3 évnél idősebb vontatónk.Sofőrjeinknek képzéseket biztosítunk,hogy minden fuvarfeladatban megtudják állni a helyüket.  

Flottánk 20 db Volvo nyerges vontatóból és cserélhető tankkonténer szállító szerelvényből áll,vontatóink kompresszorral szereltek a gyorsabb lefejtés érdekében.Minden vontatónk ADR és nemzetközi szállításra alkalmas vizsgával rendelkezik.

Megbízóink által biztosított és saját tulajdonú,szállító konténerekkel és tartállyal dogozunk,egyes vegyi konténereink fűthetőek,meleg árú szállítására is alkalmasak.

Európán belül,több országba is folyamatosan szállítunk,megbízóink között nagy múltú és nevű cégek is megtalálhatóak,Hoyer GmbH,Hoyer Austria,L.C. Lauterbach GmbH,és még hasonló nagy cégek,folyamatos megbízásos fuvarfeladatit,látjuk el.

Európán belül,szállítunk pl: Austria, Anglia,Németország, Horváth ország, Lengyelország, Franciaország,Olaszország,Spanyolország,Portugália,Csehország,Románia,Görögország,stb.

Európai unión,kívül pl: Ukrajna, Szerbia, Bolgária,Litvánia,stb

Kapcsolat: 06-30-303-9333